25 i 25
2025 bliver et stjernespækket år i Odsherred med en perlerække af 25 inspirerende oplevelser indenfor fødevarer og gastronomi
2025 bliver et år i gastronomiens tegn, når Odsherred har den ære at være værter for den prestigefyldte MICHELIN Guide Ceremony Nordic Countries. Denne stjerneoverrækkelse finder sted i den smukke UNESCO Global Geopark Odsherred i Anneberg Kulturpark og markerer kulminationen på
mange års dedikeret arbejde med at udvikle vores lokale fødevareproduktion og gastronomi i Odsherred.
Gennem hele året vil vi præsentere ekstraordinære arrangementer, fra workshops og kokkekonkurrencer til uforglemmelige madoplevelser i Odsherreds storslåede landskaber. Tag med på denne rejse og oplev, hvordan Odsherred er blevet et centrum for nordisk gastronomi, hvor tradition og innovation mødes i en fejring af mad i verdensklasse.
Denne fejring er for hele familien, hvor vi også har fokus på børn og unge, fordi madglæde er noget, vi deler på tværs af generationer. De mange events giver alle mulighed for at opleve sammenhængen mellem lokale fødevarer, mad i verdensklasse og skøn natur – i godt selskab og med tid til fordybelse.
Fejringen handler ikke kun om mad; det er en hyldest til natur, innovation og de nære bånd mellem dem, der producerer, tilbereder og nyder maden. I Odsherred mødes råvarer, landskab, gastronomi, kunst og kulturhistorie i en unik symfoni, der skaber en oplevelse, som går langt ud over det sædvanlige.
Kom og vær med til en kulinarisk fest i særklasse, og oplev, hvordan Odsherred har udviklet sig til et centrum for nordisk gastronomi og kulinarisk innovation!