25 i 25

2025 bliver et stjernespækket år i Odsherred med en perlerække af 25 inspirerende oplevelser indenfor fødevarer og gastronomi 

2025 bliver et år i gastronomiens tegn, når Odsherred har den ære at være værter for den prestigefyldte MICHELIN Guide Ceremony Nordic Countries. Denne stjerneoverrækkelse finder sted i den smukke UNESCO Global Geopark Odsherred i Anneberg Kulturpark og markerer kulminationen på
mange års dedikeret arbejde med at udvikle vores lokale fødevareproduktion og gastronomi i Odsherred. 

Gennem hele året vil vi præsentere ekstraordinære arrangementer, fra workshops og kokkekonkurrencer til uforglemmelige madoplevelser i Odsherreds storslåede landskaber. Tag med på denne rejse og oplev, hvordan Odsherred er blevet et centrum for nordisk gastronomi, hvor tradition og innovation mødes i en fejring af mad i verdensklasse.

Denne fejring er for hele familien, hvor vi også har fokus på børn og unge, fordi madglæde er noget, vi deler på tværs af generationer. De mange events giver alle mulighed for at opleve sammenhængen mellem lokale fødevarer, mad i verdensklasse og skøn natur – i godt selskab og med tid til fordybelse. 

Fejringen handler ikke kun om mad; det er en hyldest til natur, innovation og de nære bånd mellem dem, der producerer, tilbereder og nyder maden. I Odsherred mødes råvarer, landskab, gastronomi, kunst og kulturhistorie i en unik symfoni, der skaber en oplevelse, som går langt ud over det sædvanlige. 

Kom og vær med til en kulinarisk fest i særklasse, og oplev, hvordan Odsherred har udviklet sig til et centrum for nordisk gastronomi og kulinarisk innovation! 

SMAG på Anneberg

Oplev Den Nordiske Madkultur – En Fejring af 20 Års Smag, Innovation og Tradition 

Fredag d. 13. juni kl. 17.00 - søndag d. 15. kl. 16.00 ved Anneberg Kulturpark, Nykøbing Sjælland 

De seneste 20 år har den nordiske madkultur taget en forrygende rejse, hvor nytænkning, bæredygtighed og kvalitet har sat Danmark på verdenskortet. Det fejrer vi med et inspirerende program, hvor vi samler landets mest talentfulde kokke, kvalitetsbevidste fødevareproducenter, passionerede fødevareforskere og andre madentusiaster til en festival fyldt med smag, viden og oplevelser. 

Glæd dig til spændende talks, intense konkurrencer, kreative workshops, og bliv klogere med ny viden. Dyk ned i madens univers og oplev, hvordan innovation møder tradition i nordiske smagsoplevelser – og hvordan vores madkultur fortsat former fremtiden. 

Vi skyder festivalen i gang fredag med grin og god stemning, når stand-up, borgmestertale og andre overraskelser sætter scenen. Herefter inviterer vi til en skøn aften med folkekøkken, musik og en stemningsfuld vin- og ginbar. 

Lørdag og søndag går vi all-in! Oplev intense kokkekonkurrencer, inspirerende talks, hands-on workshops, musik og selvfølgelig unikke smagsoplevelser.  

Begge dage vil børn og unge have mulighed for at udforske deres kreative sider gennem sjove aktiviteter og workshops, der sætter fantasien og sanserne på spil. 

Lørdag aften kan du fortsætte festen med Dinner, Drinks and Dance til DJ-rytmer, og hvis du vil gøre festivalen til en hel weekendoplevelse, har vi luksustelte klar i samarbejde med Vig Festivalens teltlejr. 

Festivalen byder på et program, der er vedkommende, underholdende, udfordrende og tankevækkende – og fyldt med inspiration, du kan tage med hjem til hverdagen. 

Hold øje med os, mens programmet vokser!  

Følg os på Sociale Medier

Instagram:                                 Facebook: 

Anneberg Kulturpark                  Anneberg Kulturpark

Visit Odsherred                          Visit Odsherred

Geopark Odsherred                   Geopark Odsherred

Download programmet for 7. november 2024 PDF-dokument